Re: Unable to Attach IIS-Related Process to Debugger

Giganews Newsgroups
Subject: Re: Unable to Attach IIS-Related Process to Debugger
Posted by:  Ken Schaefer (kenREMO…@THISadOpenStatic.com)
Date: Mon, 1 Sep 2008

the w3wp.exe process will only be spun up when the first request comes in
for a web page in that web app pool.

So, after restarting, use your browser and load a page from your website.
Then w3wp.exe process will be started for that web application pool.

Cheers
Ken

"Five By Five" <5…@5x5.com> wrote in message
news:Xns9B0B68881DD545x55…@207.46.248.16...
>
> I am regularly getting a crash which is "IIS Worker Process Has Stopped
> Working" and the crash is of a process called w3wp.exe (see below)
>
> I have tried to set up a debug using MS' DebugDiag 1.1 (x86), but I can't
> find the process at all in the Task Manager, even after a restart.
> Attaching another process that indicates www service does nothing to catch
> the crash.
>
> What is going on here?  What should I be doing?
>
> =============
>
> Problem signature:
>  Problem Event Name: APPCRASH
>  Application Name: w3wp.exe
>  Application Version: 7.0.6001.18000
>  Application Timestamp: 47919413
>  Fault Module Name: StackHash_824e
>  Fault Module Version: 6.0.6001.18000
>  Fault Module Timestamp: 4791a7a6
>  Exception Code: c0000374
>  Exception Offset: 000b015d
>  OS Version: 6.0.6001.2.1.0.768.3
>  Locale ID: 1033
>  Additional Information 1: 824e
>  Additional Information 2: 59fab664485aceda132b64ece06e7cf9
>  Additional Information 3: a5cb
>  Additional Information 4: 7b0b926d8cbc2851e1d278eef0d681aa

Replies

None

In response to

Unable to Attach IIS-Related Process to Debugger posted by Five By Five on Sun, 31 Aug 2008